Home Ghid de initiere
Ghid de initiere PDF Print E-mail

Stimati utilizatori ai site-ului, prin acest mic indrumar dorim sa va ajutam sa postati corect si in sectiunile aferente acestui site. Prin urmare va rugam sa respectati pentru inceput urmatori pasi :

 

1. In partea stanga jos a site-ului aveti casuta cu "Access Utilizatori" cu 2 campuri de scris : username si parola ! Sub aceste doua campuri aveti meniu  Creati un cont . Se apasa click stanga pe acesta si veti fi redirectionati catre pagina de creere a unui cont nou. In aceasta pagina se introduc campurile : Nume ( numele utilizatorului ) , Utilizator ( un pseudonim al acestuia ), E-mail ( cont de email activ, unde va sunt trimise datele de login / resetare parola / notificari site ), Parola ( o parola pentru autentificare ) si Verificare Parola ( reintroduceri inca o data parola dvs ). Dupa ce ati introdus aceste campuri se apasa butonul Inregistrare. Veti primi in contul dumneavoastra de e-mail, un mail de confirmare si datele de autentificare ale contului dumneavoastra.
De mentionat ca aceste campuri sunt obligatorii, iar necompletarea lor duce la invalidare user-ului dumneavoastra si respectiv imposibilitatea postarii articolelor.


2.
Dupa completarea campurile de la sectiunea inregistrare , revenim in prima pagina in partea stanga jos a site-ului si introducem in casuta "Access Utilizatori " - Utilizator ( ex: Vasile ) si respectiv Parola ( Ex: parola mea ), iar apoi se apasa buton Autentificare. Odata intrati in cont aveti posibilitatea de postare a articolelor , trimiterea de linkuri bune , vizualizare datelor dumneavoastra si comentarea articolelor. Asadar  in partea dreapta jos avem Meniu Utilizator cu 4 optiuni : Datele dumneavoastra ( vizualizare datelor de inregistrare ), Scrie un articol ( postare unuia sau mai multe articole ), Trimite un link bun ( trimiterea unor linkuri bune ) si Iesire ( Delogarea dumneavoastra din sistemul ce va permite postare articolelor pe acest site).


3. Daca doriti sa postati un articol, va duceti in partea stanga jos , si dupa ce va autentificati , alegeti optiunea Scrie un articol. In pagina nou deschisa la Titlu se trece numele articolului. In casuta de la jumatatea se trece continutul articolului. Sub casuta cu textul articolului aveti mai multe optiuni pe care trebuie sa le bifati. Acestea sunt :SECTIUNEA : de aici se alege sectiune POSTARI, la CATEGORIE se alege categoria in care se incadreaza articolul ( Ex: PROZA / POEZIE / ALTELE ). Se bifeaza optiunea PUBLICATE cu DA ( daca doriti sa fie publicat ) sau NU ( daca doriti sa fie salvat dar inca nu publicat ). La optiune AFISARE PE PRIMA PAGINA se alege cu DA ( daca doriti articolul sa fie afisat si in prima pagina ) sau NU ( daca articolul doriti sa fie doar in categoria aferenta acestuia). Optiunile DESCRIERE si CUVINTE CHEIE sunt optionale aceste putand fi ignorate pentru moment. Dupa ce ati executat acesti pasi se apasa butonul SALVEAZA din partea dreapta sus , iar articolul dumneavoastra va fi adaugat in sectiunea si categoria pe care ati bifat-o la inceput.

 

NOTA : Daca se doreste ulterior salvarii articolului, modificare acestuia , utilizatorul  are in dreapta sus o iconita care va permite sa editati articolul/articolele dumneavoastra. De mentionat faptul ca nu puteti edita decat articole scrise de catre dumneavoastra si nu si pe cele ale celorlalti utilizatori ai site-ului.

 

Va dorim mult succes !

 

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 171 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 279 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 Poemul din metrou